VÆRD AT VIDE

Handelsbetingelser og privatlivs politik

Handelsbetingelser

AFLYSNING

Aflysning pga sygdom eller andre spontant opståede omstændigheder, booking af fotografering flyttes til andet aftalt tidspunkt.

Betaling for fotograferingen refunderes ikke hvis sessionen aflyses på baggrund af omstændigheder der er uden for fotografens ansvar.

Hvis fotografen aflyser og der ikke kan findes en ny tid inden for rimelig tidshorisont, vil forudbetaling for fotografering blive refunderet.

Betaling for fotograferingen refunderes ikke hvis sessionen aflyses på baggrund af omstændigheder der er uden for fotografens ansvar.

Aflyser fotografen

BESTILLING

Du bestiller dine portrætfoto når du kommer til din fremvisning, alternativt via skærmdeling på skype, hvis du kommer langvejs fra. 

REKLAMATION

Der kan ikke reklameres på kvaliteten af printede billeder som du selv bestiller hos et print laboratorie.

RETURNERING

Der tilbydes ikke returret på billeder købt hos Portrait Couture, det gælder både print og digitale billeder.

OM PRISER

Hos Portrait Couture er priserne delt op i en pris for fotografering og en pris for produkter (billeder og produkter). Prisen for fotografering, dækker den tid der bruges på forberedelse, på fotografering og på klargøring af billedegalleri.

BETALING

Alle priser er inklusiv moms.

Ved booking af dato for fotografering, vil du modtage en faktura på  fotograferingsprisen. Betaling garanterer den dato vi har aftalt og fakturaen skal være betalt senest 8 dage efter den er modtaget.

Billedeprodukter betales ved bestilling og ordren sættes igang, når betaling er modtaget.  Alle priser er inklusiv moms.

LEVERING

Du kan forvente at få dine billeder præsenteret ved personlig fremvisning eller i onlinegalleri, efter aftale, ca. 1-3 uger efter fotograferingen. Ved fremvisning i galleri, er det åbent i 1 måned, hvorefter det bliver lukket ned for at give plads til nye kundegallerier. Du bliver oplyst en dato for senest mulige bestillingsdato.

Galleri kan genåbnes mod et gebyr på 225 kr. 

Du kan bestille billedeprodukter via mail og telefon eller ved et personligt møde. Du får besked om hvornår dine billeder er klar til levering. Vi aftaler et tidspunkt for hvornår du kan komme og hente dem.  ca. 2-3 uger, fra din betaling er registreret. Der er også mulighed for at få dem sendt, mod betaling af forsendelse.

Digitale filer leveres med link via programmet Wetransfer, ønsker du levering af digitale filer på en USB nøgle, på falder et gebyr på 400 kr.

OPHAVSRET

Fotografen har den fulde ejendomsret til alle billeder som fotografen har produceret, både behandlede og ubehandlede.

Som kunde hos Portrait Couture har du fuld brugsrettighed på billeder du har købt. Bruger du dine billeder på online medier, er det god skik at kreditere fotografen.

Det er ikke tilladt til at ændre, redigere eller tilføje diverse filtre på digitale filer. Det er  heller ikke tilladt at kopiere billederne, affotograferer eller scanne printede billeder.

Det er ikke tilladt at bruge eller dele billeder fra onlinegalleriet da det er billeder der ikke er købt.

Alle fotos fra Portrait Couture, er underlagt gældende Dansk lovgivning om ophavsret: http://www.ophavsret.dk.

TILFREDSHEDSGARANTI

Du er garanteret tilfredsheds garanti. Det betyder at du ikke er forpligtiget til at købe dine portrætfotos, hvis ikke du er tilfreds med dem. Det betyder også at du ikke skal tage stilling til hvad du vil købe, før du har fået dine færdige portrætfotos at se.

GAVEKORT

Det er muligt at købe gavekort på valgfrit beløb. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter og skal benyttes indenfor 1 år fra den dag gaven gives.

Privatlivspolitik

Hos Portrait Couture indhentes personoplysninger med følgende formål: 

 • Bogføring
 • Evt. forsendelse af leverance
 • Opbevaring af billeder som kunden har bestilt.
 • Personlig kontakt ifb med booing, fotografering og levering af billeder

Typer af personoplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Email
 • Telefon nummer
 • Billeder

 

Frivillighed:

 • De personoplysninger jeg modtager afgiver du frivilligt, for at få adgang til det produkt jeg tilbyder og leverer. Du er ikke forpligtet til at give mig oplysningerne, men det vil betyde du ikke kan modtage min service eller produkter.

 

Videregivelse af personoplysninger:

Jeg videregiver personoplysninger til 3. part i følgende henseender:

 • Bogføring og revision (kontaktoplysninger)
 • Online arkivering af kundens bestilte produkt (billeder)
 • Gallerivisning, til bestilling og fremvisning af kundens bestilte produkter (fotografier + kontaktoplysninger)
 • Bestilling af print og produkter til kunden (billeder)

 

Overførsel af personoplysninger til databehandlere uden for EU:

Jeg anvender en enkelt leverandør uden for EU, der bedst kan levere det produkt jeg skal bruge:

 • Gallerivisning til bestilling og fremvisning af kundens bestilte produkter (fotografier + kontaktoplysninger)

 

Opbevaringsperiode:

 • Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt, ifht ovenstående formål. Jvf. bogføringslovgivningen.
 • Billeder opbevares på passwordsikrede cloud service, i minimum 1 år.

Kundens rettigheder:

Behandlingen af dine personoplysninger, sker med samtykke fra dig, for at du kan benytte den service jeg tilbyder. Med begrænsinger inden for lovgivningen, har du disse rettigheder:

 • Retten til indsigt i de oplysninger jeg ligger inde med, om dig
 • Retten til at få ændret ukorrekte oplysninger
 • Retten til at få slettet eller begrænset dine personoplysninger
 • Retten til at gøre indsigelse
 • Retten til at tilbagekalde tilladelsen til fremvisning af dine billeder (dog med undtagelse af specifikke kontrakter der omhandler model/fotograf arbejde, kaldet TFP kontrakter)

Portraitcouture.dk - en del af Jette Schrum Fotografi

Top