SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan forbereder jeg mig så jeg er sikker på at jeg er god på billederne?

Du vil få masser af tips og råd til hvordan du forbereder dig i forhold til tøj, hud og hår, under vores forberedende konsultation. I forhold til hvordan du ser ud på billederne, er der ikke noget du skal forberede dig til. Det er min opgave og mit ansvar at guide og coache dig igennem sessionen, så du kommer til at se fantastisk ud på dine portrætfotos.

Jeg er ikke fotogen og er usikker på om billeder af mig kan blive gode?

Mange af de kvinder der kommer til mit studie, er både spændte og lidt nervøse over at skulle stå foran kameraet. Efter sessionen hører jeg dem sige at det både var sjov og god oplevelse. For nogle er billederne til deres mand eller kæreste og for andre er de bare til dem selv.. Som kvinder er vi ofte kritiske og hårde overfor os selv. Den selvtillid og selvværd som ofte opstrå i forbindelse med en portrætsession er fantastisk at opleve for mig som fotograf.

En af de elementer i en portrætsession er at tale med mine kunder efter jeg har præsenteret dem for deres portrætfotos, når de oplever og indser at de ser smukke og fantastiske ud.

Hvor meget redigerer du billederne?

Alle portrætfotos bliver redigeret individuelt og med det kunstneriske islæt, som jeg ser i hvert enkelt billede. Jeg redigerer elementer i ansigt og på hud, med respekt for at bevare sådan som du ser ud. Med mindre vi aftaler andet, reducerer jeg de elementer som ikke er varige, det kan være urenheder i hud etc. Jeg både fotograferer og redigerer et billede med det udgangspunkt at, det er ansigtet og især øjnene, der skal fange opmærksomheden fra den der kigger på billedet. Du er altid velkommen til at fortælle mig hvis der er noget du ønsker jeg skal være opmærksom på, når jeg redigerer dine billeder.

Tilbyder du også familieportræt fotografering?

Ja absolut, vi planlægger sessionen så alle bliver fotograferet hver for sig og sammen. Pigerne starter ud ved at ankomme først for at blive stylet og drengene følger trop i slutningen af sessionen, hvis der er mindre børn i familien, kommer de også med sidst i sessionen.

Kan jeg booke en session i weekenden?

Jeg kan lejlighedsvis tilbyde sessioner i weekenden, det afhænger dog af om min makeup & hårstylist er tilgængelig.

Kan jeg købe alle de andre billeder du ikke redigerer?

Jeg sælger ikke portrætfotos der ikke er redigeret og dermed ikke lever op til de kvalitetskrav har til mit arbejde.

Portraitcouture.dk - en del af Jette Schrum Fotografi

Top