OM FOTOGRAFEN

Hej, jeg hedder Jette Schrum, og jeg er portrætfotograf med base i Hørsholm, Nordsjælland.

Min passion for portrætfotografering handler om at skabe den tillid og åbenhed til et andet menneske – dig – som betyder at jeg kan indfange dit særlige udtryk og personlighed og skabe smukke og tidsløse portrætter, som du og dem omkring dig, vil elske resten af livet og længere endnu.

Det giver mig en helt særlig glæde og tilfredsstillelse, når jeg fanger de øjeblikke hvor du hviler i dig selv, og din personlighed træder frem og i karakter. Med hånden på hjertet, kan jeg sige at jeg ikke kan forestille mig et bedre job end at være portrætfotograf.

Hvis du synes det er svært at stille dig ind foran kameraet, er du ikke alene. Derfor har jeg gjort det til en mission at skabe en uforglemmelig oplevelse som du vil huske tilbage på med positivt fortegn. Jeg garanterer dig at når du får et glimt bag på mit kamera, af de vi sammen skaber, vil du se dig selv i et nyt lys og kaste holdninger om at du ikke er fotogen, langt væk.

Det handler ikke om at du ikke er fotogen, ikke ser godt ud på billeder, men om den der tager dine billeder. Du forlader mit studie med de smukkeste og mest elegante portrætbilleder, du kan forestille dig

"I wish I could show you when you are lonely or in darkness the

ASTONISHING LIGHT OF YOUR OWN BEING"

HAFIZ OF SHIRAZ

Portraitcouture.dk - en del af Jette Schrum Fotografi

Top