PORTRAIT COUTURE SESSION

En luksuriøs og eksklusiv portrætfoto oplevelse

Skræddersyet, designet og skabt specielt til dig, som du har ønsker til og drømmer om. Af professionelle kunstnere, en fotograf og en makeup- og hårstylist. Vi har musik, godt humør og bobler, hvis du har lyst.

Lad os fejre dig og denne dyrebare tid i dit liv med en fødselsdags session. Eller måske udstråler du en aura og er særdeles smuk, fordi du er gravid (tillykkde!!). Har du været igennem en svær tid, hvor du ikke har prioriteret dig selv, giver vi dig, dit selvværd og din måske lave selvopfattelse, et boost op i skyerne.

HVAD ER EN PORTAIT COUTURE FOTOSESSION

Portrait couture er en mode & vintage inspireret fotosession, som er designet til at få dig til at føle dig fantastisk og se utrolig smuk ud. Hver gang du ser på dine billeder, vil dit selvværd blive styrket og du vil glæde dig over billederne nu og resten af livet.

Det er en dag med dig i centrum, fyldt med positive vibes.

"Beauty begins the moment you decide to be yourself"
Coco Chanel

1. FORBEREDELSE TIL DAGEN

En session starter med en forberedende konsultation i mit studie eller online på skype.  Her taler om hvordan du gerne vil fotograferes, om alle detaljerne for sessionen, så vi begge kan forberede os bedst muligt, og jeg samtidig kan lære dig at kende. Efter den indledende konsultation, planlægger jeg din session med input fra dig, omkring tema, tøj, accesories, baggrunde osv, så dagen for din session, bliver som du ønsker dig.

Find inspiration i galleriet eller måske i mine inspirations gallerier på pinterest

2. MAKEOVEREN

Når vi mødes på dagen for din fotosession, starter vi med at kigge på det tøj du har taget med og sammen udvælger vi 4-5 outfits. Derefter bliver du stylet efter alle kunstens regler af en professionel makeup & hårstylist. Du bliver stylet så dine lige så naturligt eller glamourøst som du har lyst til. Men fællesnævneren er at du kommer til at se blændende godt ud.

Se eksempler på før og efter billeder her.

3. FOTOGRAFERING

Fotograferingen tager tid. Vi prøver mange forskellige poseringer og forskellige baggrunde, for at få forskellige udtryk og stemninger i portrætbillederne. Det skal også være sjovt og du skal kunne slappe af og følge mig når jeg guider dig gennem fotograferingen, der or varer en fotografering typisk ca. 2 timer, mere hvis vi skal fotografere både i studie og på location eller hvis i er flere der skal fotograferes hver for sig og sammen.

... VIL DU FOTOGRAFERES ALENE ?

Du kan vælge at blive fotograferet sammen med din mor, kæreste, mand eller børn. Udover et tillæg for makeup & og hårstyling for en eller flere, er det inkluderet i sessionsprisen. I vil blive fotograferet både sammen og hver for sig.

Hvis du vil fotograferes med dine mindre børn, kan vi planlægge at de er med i den sidste del af sessionen.

5. FREMVISNING

Jeg udvælger de 20-25 absolut bedste og mest varierede billeder fra vores session. Hvert billede bliver redigeret og retoucheret individuelt og de færdige portrætfotos får den smukkeste finish.

Jeg glæder mig til at vise dig det færdige resultat af sessionen og vi aftaler en dag og tidspunkt ca. 7-14 dage efter sessionen, hvor du kommer tilbage, for at se og udvælge de billeder du ønsker at købe. Hvilke og hvor mange er helt op til dig.

...KVALITETS FOTO-PRODUKTER

Den største glæde af dine portrætfotos, får du når de kommer op på væggen, frem på hylden, eller let tilgængelig i reolen, fremfor at ligge på en harddisk, hvor de langt sjældnere bliver set, nydt og mindet. Derfor tilbyder jeg print på forskellig vis, i den bedste kvalitet.  Med billederne på print, følger digitale filer som du kan dele med venner og familie, eks på sociale medier.

Se mulighederne her

PRIS

En eksklusiv portrætfoto session koster kr. 3750,- og inkluderer:

  • en forberedende konsultation hvor vi gennemgår alle detaljer og planlægger din helt særlige dag
  • professionel makeup og hårstyling
  • 3-4 timers fotografering
  • forfriskninger
  • personlig fremvisning af dine færdige portrætfoto

Priser på print produkter starter ved kr. 795,-

Kontakt mig på hej@jetteschrum.dk for komplet prisliste

VIL DU HØRE MERE ELLER VIL DU BOOKE DIN SESSION ?

Send mig et par ord, så aftaler vi et tidspunkt hvor vi kan ringe sammen. 

"Jette er ikke kun en meget dygtig fotograf. Hun er også en meget indlevende fotograf - og måske netop derfor evner hun at fange de bedste vinkler på en person.

Jeg brugte 3 timer med Jette og det har ikke kun været pengene værd. Det var også en flot oplevelse. Jette er meget engageret og på - og når man - som jeg - for første gang skal stå som model foran et kamera, så gør Jette bare det som skal til for at man/ jeg leger med. God oplevelse. Alle pengene værd."

Christina Kuhnel

Portraitcouture.dk - en del af Jette Schrum Fotografi

Top