SESSION GUIDE

Fotografering der matcher dine specifikke ønsker

SESSION GUIDE

Fotografering der matcher dine specifikke ønsker

Livet er et væld af små øjeblikke

Forevige et af dem med et smukt og unikt portrætfoto, som vil blive et værdifuldt minde resten af livet.

Hvordan vil du fotograferes?

Lad os mødes eller ringe sammen for en snak om de tanker du har for de nye portrætbilleder. Vi taler om dine ønsker og ideer, og hvordan jeg kan gøre din fotosession helt specielt for dig. 

Hver eneste portrætfotografering er skræddersyet efter individuelle ønsker.

Styling bliver udført af dygtige og professionelle makeup- og hårstylister. Du får hjælp til at udvælge din garderobe, for at vi kan skabe for at opnå det look du ønsker.

Når du bliver fotograferet, vil du blive guidet fra A-Z, for at indfange din personlighed og alle dine smukke træk. Mit team og jeg gør vores ypperste får at give dig en enestående oplevelse, hvor du kan slappe af og nyde at være i fokus foran kameraet.

PORTRÆTFOTO SESSIONER

Fine Art Portræt Session

En portræt session med fokus på at skabe smukke og unikke portrætbilleder til væggen. Vi fotografere enten i studie eller på udendørs lokation.

Særlige Øjeblikke

Forevig en af de helt særlige dage i livet. Det kan være når dit barn skal konfirmeres, bliver student, eller et ønske om at få nogle smukke familiebilleder på væggen.

Portrait Couture Session

En eksklusiv og luksuriøs portrætfoto oplevelse. Brug en dag med os i studiet hvor du bliver stylet og fotograferet i forskellige looks, som vi skræddersyer til dig. Du vil se på dig selv med nye øjne, når dagen er omme.

Processen trin for trin

Sådan foregår det

 

Trin 1 Først og fremmest skal vi tale sammen, for at drøfte de tanker og ideer du har for dine nye portrætbilleder. Vi taler om alle detaljerne, sådan at jeg kan forberede og skræddersy din personlige fotosession efter dine ønsker. 

Trin 2 Vi aftaler en dag for din fotografering og du får den detaljeret guide med tips og vejledning om valg af tøj og andre detaljer, så du kan forberede dig bedst muligt,

Trin 3 Har du valgt en portrætfoto session med styling, vil din dag starte med en professionel makeup- og hårstyling som vil give dig et boost af velvære. Hvordan du føler, vil skinne igennem på dine billeder. Når vi begynder at fotografere, guider jeg dig hele vejen igennem, og det eneste du skal gøre, er at lytte og se på mig.

Trin 4 Efter vores session, aftaler vi tidspunkt for præsentation og gennemgang af billederne. Det er også her du tager stilling hvilke billeder du gerne vil bestille og i hvilket format. Du bliver præsenteret for priserne på billedeprodukter allerede når vi mødes første gang.

Trin 5 Når du har lavet din bestilling, sætter jeg produktionen i gang og vi aftaler tidspunkt for hvornår du kan komme og afhente dine portrætbilleder

Portraitcouture.dk - en del af Jette Schrum Fotografi

Top